Hidroizolatii bai si grupuri sanitare

De-a lungul timpului, am inteles importanta procesului de hidroizolatii bai si grupuri sanitare, din perspectiva reducerii la minim a efectelor provocate de infiltratiile de apa si implicit degradarea sapei din baie si peretilor.
Pentru baile si grupurile sanitare aflate la subsol, parter, etaj, cat si zone publice destinate consumatorilor, va punem oferim solutia optima de izolare, numita hidroizolatii bai si grupuri sanitare, cu spuma poliuretanica, material ce mixat, asigura un invelis flexibil si hidroizolant, care adera la orice suprafata (tencuieli, beton, piatra naturala, mortar).
Procedeul de hidroizolatii bai si grupuri sanitare consta in impermeabilizarea suprafetei respective, marind astfel perioada de folosire fara teama umiditatii si infilatratiilor apei in suprafata pardoselii sau peretelui si deteriorarii finisajelor din incaperile adiacente acestora.
Este recomandat a se tine cont de la inceput de modul de hidroizolare, pentru a nu ajunge in situatia de interventie ulterioara, care ar insemna distrugerea de pardoseala si/sau peret, odata cu schimbarea integral a acestora sau prin asa-zisele carpel, acolo unde se aloca un buget mai restrains.
Procesul de hidroizolatii bai si grupuri sanitare, are o anumita complexitate, fiind imperios necesar a se tine cont de elementele care influenteaza ulterior comportametul hidroizolatiei.
Evaluarea corecta a spatiului si este foarte importanta, aceasta se face tinandu-se cont de toate detaliile (tipul de constructie, modul de asezare al instalatiilor de apa calda, tipul de zidarie si grosimea acesteia..etc)
Printr-o executie corecta a hidroizolatiei bailor si grupurilor sanitare, care nu este o lucrare complicata, puteti scapa de multe problem, crescand astfel durata de viata a cladirii si implicit pastrand spatial in conditii optime de locuire.

LUCRARI EXECUTATE