Hidroizolatii fundatii

Una dintre cele mai importante etape in constructia unei case este hidroizolatia fundatiei.
Extrem de necesara, hidroizolarea fundatiei si demisolului asigura protectia contra infiltratiilor apei, contractiilor, diferentelor termice si a altor factori care pot duce la degradarea acestora.
Atunci cand procesul de hidroizolare nu este executat corect, apa se poate infiltra, iar mucegaiul si igrasia vor incepe sa erodeze constructia, deteriorand structura de sustinere.

Hidroizolatii fundatii

Din acest motiv, procesul de hidroizolatii fundatii si demisol este atat de important, nefiind vorba doar de aspectul inestetic, ci si despre rezistenta si calitatea lucrarii, siguranta in cazul inundarii subsolului si a pericolelor ce pot aparea de la instalatiile electrice.
Oferim servicii de hidroizolatii fundatii de calitatea superioara, executate de o echipa profesionista, ca solutie pe termen lung, eficienta, care nu va permite sporirea unui grad ridicat de umezeala in interiorul cladiri.

Hidroizolatii fundatii

Daca nu veti opta pentru procesul de hidroizolatii fundatii, va veti expune riscului de infiltratii a apei, ceea ce va conduce la deteriorarea severa a constructiei, fapt ce cu siguranta va crea neplaceri, dar si un cost mai ridicat al reparatiei.
Zonele cele mai afectate de infiltratii sunt fundatia si subsolul, de aceea este necesara impermeabilizarea acestora.
Domeniul lucrarilor de hidroizolatii este destul de vast, daca ne gandim ca toate constructiile si imobilele au nevoie de o buna izolare impotriva intemperiilor, dar si a apelor freatice.

Hidroizolatii fundatii

Fara o hidroizolare de calitate si corect executata a fundatiilor, cladirile vor avea de suferit deteriorari ale structurii de sustinere.
Conditiile in care lucreaza fundatia, determina alegerea tipului de material pentru etansare. Studierea terenului in prealabil in cee ace priveste consistenta, gradul de umiditate si zona de seismicitate, este foarte importanta pentru alegerea materialului pentru hidroizolarea fundatiei.

Hidroizolatii fundatii

Procesul de hidroizolatii fundatii nu este numai o idee minunata pentru a proteja cladireacare urmeaza a fi ridicata, dar si o cerinta foarte importanta cand vine vorba despre asigurarea pe termen lung a unei cladiri cu rezistenta solida, de care sa va puteti bucura in liniste.
Indiferent de locul unde alegeti sa construiti viitoarea cladire, imediat dupa turnarea fundatiei, interveniti cu hidroizolarea acesteia.
Apa este inamicul tacut al structurii de beton, care se infiltreaza si erodeaza in timp. Atunci cand veti observa primele semne de degradare a structurii de beton, fiti siguri ca deja este tarziu si va trebui sa alocati timp si buget reparatiei.