Hidroizolatii piscine si bazine piscicole

Facilitatile oferite de constructiile rezidentiale din domeniul privat include foarte multe beneficii pentru noii proprietari de case printre care si piscinele. A avea o piscina acoperita sau in exteriorul casei devine o adevarata oaza de relaxare mai ales in zilele toride de vara.

Izolatia este una dintre cele mai simple și mai rentabile modalități eficiente de îmbunătățire a eficienței energetice a clădirilor, indiferent dacă acestea sunt vechi sau noi. O mai mare eficiență energetică înseamnă că este mai ușor să se mențină o temperatură internă confortabilă, indiferent de condițiile meteorologice din afara. Aceasta, la rândul său, duce la reducerea consumului de combustibil, facturi mai mici pentru consumator și mai puține emisii de carbon la deteriorarea mediului înconjurător.

In materie de proiecte rezidentiale de care ne-am ocupat de-a lungul timpului se numara si lucrari de hidroizolare a piscinelor si, pentru ca sa va faceti o idee despre cum lucreaza expertii nostri va propunem sa cititi randurile urmatoare unde am inclus unul din proiectele noastre.

LUCRARI EXECUTATE