Hidroizolatii terase si balcoane

Hidroizolatii terase si balcoane – Cu o experienta de cativa ani buni in domeniu, am reusit sa oferim consultant si servicii de calitate clientilor nostri.
In cele ce urmeaza, vom discuta putin despre hidroizolatii terase si balcoane, pentru ca dumneavoastra sa aflati si sa intelegeti importanta acestui proces.
Balcoanele si terasele sunt mediu supus intemperiilor vremii, expuse ploii si soarelui in exces, cu cicluri de inghet si dezghet, fiind cele mai afectate de umiditate.

Hidroizolatii terase si balcoane

Apa se poate infiltra usor, cauzand neplaceri din punct de vedere sanitar si estetic locuitorilor respectivului imobil. Asta inseamna ca, respectivul imobil este expus infiltrarii apei in pardoseala si perete, si implicit expus formarii de mucegai si igrasie, dand batai de cap locuitorilor lui. Apa, care se infiltrează prin rosturi de multe ori pe an, face ca plăcile să se crape sau să se desprindă de substrat.

Hidroizolatii terase si balcoane

In impermeabilizarea peretilor din terase si balcoane, tencuielilor pe baza de ciment, caramida aparenta sau piatra naturala anti-ploaie care cade direct in zidarie, se folosesc, aferent cazului, hidroizolatii balcoane sau hidroizolatii terase, care au proprietatea de a respinge apa.
Pentru a obține cele mai bune rezultate, trebuie să luați în considerare tipul de substrat, dimensiunea și propriile capacități.

Hidroizolatii terase si balcoane

Substanta folosita la aplicare patrunde in profunzime si reactioneaza cu umiditatea naturala, formand astfel un strat hidrofob in pori si capilare, cu proprietatea de a respinge apa. Este foarte important ca stratul sa acopere colturile terasei sau balconului, astfel impiedicand apa sa patrunda superficial sau in profunzime.

Hidroizolatii terase si balcoane

Cand discutam despre hidroizolatii terase si balcoane, veti vedea ca piata ofera materiale monocomponente si bicomponente. Atentia trebuie indreptata spre calitate si necesitati.
Avand in vedere ca lucrarea trebuie executata cu materiale calitative, va punem la dispozitie echipa de consultanta si executie, pentru ca lucrarea sa fie conforma standardelor carora se raporteaza.

Oferim servicii de hidroizolatii balcoane si hidroizolatii terase profesionale, de calitate superioara.
Serviciile de hidroizolatii balcoane si hidroizolatii terase sunt concepute pentru rezultate rapide, eficiente si de durata.