Izolatii cu spuma poliuretanica

Izolatii cu spuma poliuretanica – SYNTHESIA TECHNOLOGY,lider de piata-Experienta de peste 50 ani in sisteme de spuma poliuretanica.Inca din anii 2000 Synthesia utilizeaza PET-uri reciclate la fabricarea poliolilor sai,in prezent ajungandu-se la echvalentul a 56 sticle PET per metrul patrat de spuma aplicata.
Spuma poliuretanica celule inchise Synthesia ofera solutii sustenabile pentru arhitecti,moderne pentru constructori ,protectia mediului,protectia sanatatii persoanelor care locuiesc in cladiri izolate cu aceasta spuma cat si spatii de locuit mai confortabile prin urmatoarele :

 • Reduceți semnificativ facturile la energie
 • Îmbunătățirea calității aerului
 • Confort interior îmbunătățit
 • Eliminați punctele fierbinți și reci
 • Reduceți infiltrarea poluanților, alergenilor și a altor declanșatori ai astmului si a altor probleme respiratorii
 • Longevitatea, deoarece spuma de pulverizare Synthesia durează si izoleaza pe toata durata de viață a unei clădiri
 • Reducerea la minimum a zgomotului exterior nedorit.
 • Totodata ,spuma Synthesia usureaza munca aplicatorilor certificati,calificati, prin a le usura munca si creste eficienta muncii lor.

Izolatii cu spuma poliuretanica

Va recomandam cu cea mai mare incredere pe toti partenerii-aplicatori Aterki care sunt Certificati si Calificati in aplicartea sistemelor de spuma Synthesia.

 1. Partenerii Aterki -Echipe Calificate va ofera cele mai bune solutii tehnice cu materii prime de inalta tehnologie.
 2. Materii prime SYNTHESIA TECHNOLOGY/ATK_Spuma Poluretanica,Sisteme de Poliurea/Poliuretan Lichid/Primeri/Top Coat Alifatic
 3. Utilaje GAMA Spray Equipment
 4. Orice proiecte-industriale,civile ,oriunde in tara…si nu numai…va tinem la curent pe parcursul desfasurarii proiectelor noastre.-0727458717

Proiectarea, construirea sau modernizarea unei case etanșe este o abordare profesională pentru identificarea problemelor tradiționale ale anvelopării clădirii și corectarea acestora prin utilizarea izolației cu spumă de pulverizare și a altor produse de etanșare a aerului.
Produsele convenționale de izolare nu abordează multe dintre preocupările legate de anvelopa clădirii care există astăzi, cum ar fi:

 • Infiltrarea aerului
 •  Circulatia vaporilor
 •  Mansarde/spații de accesare neventilate

Izolația cu spumă Synthesia celule inchise este concepută pentru a adăuga valoare economiilor de energie, calității aerului interior, siguranței, durabilității și confortului locuintelor dumneavoastra.
Odată cu adăugarea de spumă celule inchise, proprietarii de case câștigă liniștea că locuința lor oferă o protecție maximă împotriva pierderilor de energie și confort maxim pentru familia lor.

O soluție fără imbinari, fara ruperi termice, etanșă – Izolatii cu spuma poliuretanica.
Sistemul de izolare cu spuma celule inchise synthesia pentru pereți interiori și mansarde oferă o soluție etanșă fără imbinari, care – spre deosebire de materialele convenționale de izolare – este aplicată prin pulverizare,in situ.
Izolarea este unul dintre cele mai importante aspecte ale caietului de sarcini al unei case pentru o serie de motive.

 • Eficiență termică
 • Atinge valori U maxime Etanșeitate
 • Conductivitate termică de până la 0,025 W/mk
 • Elimină infiltrarea aerului
 • Rapid de aplicat și rapid de uscat
 • Flexibilitate în utilizare
 • O soluție, multe aplicații.

Izolația cu spumă celule inchise Synthesia este proiectată pentru pereții interiori și mansarde, dar poate fi aplicată și pe podele și, cu schimbări minime în formulare, poate fi utilizată pentru izolarea și stabilizarea pereților cavității.

Izolatii cu spuma poliuretanica

Izolarea cu spumă celule inchise Synthesia are multe beneficii de protecție pentru casă.Acesta restricționează mișcarea aerului, ceea ce oprește acumularea de umiditate, astfel încât aparitia mucegaiului este cel mai puțin probabil să apară.Odată ce spuma de pulverizare s-a solidificat, dăunătorilor de tot felul le va fi, de asemenea, dificil să intre în casa ta prin zonele acum sigilate.
Multe boli precum astmul și alergiile sunt adesea cauzate de poluanții din aer, cum ar fi praful, murdăria, monoxidul de carbon și multe altele. Prin alegerea izolației cu spumă celule inchise Synthesia, casa ta va fi sigilată de la o gamă largă de poluanți din aer.Toti clienții observă o diferență pozitivă în sănătatea lor după instalare.
ATERKI-Profesionistii stiu de ce!
Spuma Poliuretanica Celule Inchise -Cel mai eficient material de termoizolatii
·Termo-Hidroizolatii Cu Spuma Poliuretanica Celule Inchise Clasa CCC4 si Poliurea-Cea mai inalta Eficienta Energetica/Nu absoarbe apa/Nu face condens/Respira la nivel de vapori/Fara prinderi mecanice/Anvelopare totala fara ruperi termice/Fara imbinari/Va protejaza fata de climatul extern fie vara fie iarna/Va creaza un comfort palcut si un mediu sanatos.

Izolatii cu spuma poliuretanica!

Eficiența energetică a izolației cu sisteme de poliuretan-spuma Celule Inchise Synthesia-Kingspan Grup,prin ATERKI-0727458717
Reducerea consumului de energie în clădiri devine din ce în ce mai importantă . Având în vedere marile cerințe energetice existente astăzi, ea este prezentată ca element finit. În plus, producția de energie în cantități atât de mari este responsabilă în mare măsură de poluarea planetei.
Din toate aceste motive, realizarea clădirilor durabile și eficiente din punct de vedere energetic este una dintre marile provocări cu care ne confruntăm astăzi.

Izolatii cu spuma poliuretanica

Nu trebuie să ne concentrăm doar pe energia pe care o consumăm, fiind mai respectuoasă față de mediul înconjurător, ci și pe folosirea mai eficientă a acestuia. Pentru aceasta, o bună izolare a clădirilor evită cele mai multe pierderi de energie .
Un mare castig pentru a atinge aceste obiective este, fără îndoială, spuma poliuretanica cellule inchise Synthesia. Sistemele de poliuretan au cele mai bune caracteristici pentru realizarea clădirilor cu un comportament termic excelent .
Poliuretanul ca material durabil
Unul dintre factorii de care mulți oameni nu consideră că poliuretanul este un material durabil se datorează originii și producției sale, deoarece procesul produce emisii de CO 2 . Cu toate acestea, dacă analizăm în profunzime utilizarea sa ca izolator, evită multe emisii mai mult decât produce :

 • Pentru a obține 1 m3 de poliuretan, se produc 14 kg de echivalenți de CO2 .
 • Cu 1 m3, putem realiza o reducere a emisiilor de 1800 kg de echivalenți de CO 2 .

Asta este, evităm generarea de CO 2 de 130 de ori.
Dacă înțelegem, pentru durabilitate, care oferă un avantaj economic, social și de mediu, sistemele de izolație din poliuretan celule inchise Synthesia sunt o soluție durabilă pentru eficiența energetică .

Izolatii cu spuma poliuretanica!
Izolarea cu sisteme de poliuretan celule inchise Synthesia în îmbunătățirea eficienței energetice a clădirilor
Scopul final al unei clădiri eficiente este crearea de clădiri passive care nu consumă energie sau al căror consum este minim . Pentru a realiza acest lucru, unul dintre factorii determinanți este nivelul de izolare. Sistemele de poliuretan celule inchise Synthesia sunt cele mai proeminente din acest domeniu, deoarece acest material are coeficientul de conductivitate termică mai mică a decat a oricarui alt material de izolatie
Sistemele de poliuretan celule inchise sunt cel mai eficient produs de izolație durabil, cu cel mai mic transfer de căldură prin acesta . Cu grosimi egale, poliuretanul are o performanță mult mai mare fata de alte materiale cunoscute
Izolarea continuă nu numai că izolează clădirea, ci și o sigilează astfel încât să nu existe crăpături prin care se pot produce punți termice .

Izolatii cu spuma poliuretanica

Astfel, obținem un confort sporit, o cheltuială minimă de energie și, bineînțeles, o mare economie.
Pe lângă comportamentul său bun termic , datorită coeficientului său scăzut de conductivitate, sistemele de poliuretan celule inchise Synthesia , de asemenea , obțin si o buna izolatie acustica , sunt si o soluție eficientă pentru hidroizolarea fațadelor . Pe scurt, acestea implică o soluție constructivă care oferă beneficii economice, sociale și de mediu clădirii și împrejurimilor acesteia.
Odată ce izolația noastră cu spumă celule inchise Synthesia este instalată, veți descoperi că locuința dumneavoastră este mai confortabilă ca niciodată.Pierderile vor fi de domeniul trecutului, deoarece sigiliul creat de spuma celule inchise Synthesia va ajuta la reducerea punctelor reci și fierbinți din casă, deoarece golurile sunt închise, contribuind la o temperatură uniformă în proprietatea dvs.
În cazul în care casa ta este aproape de o zonă zgomotoasă, stratul de spuma celule inchise Synthesia va ajuta chiar la reducerea volumului de orice zgomot extern.

Aerul se mișcă în mod natural în… și dintr-o casă, prin uși, ferestre și fiecare gaură, crăpătură șau fisura- cu aproximativ 33% din aer infiltrându-se prin pereți, tavane și podele. Adăugarea unui sistem avansat de izolare este necesară pentru a obține performanțe optime ale clădirii.

Izolatii cu spuma poliuretanica!
SPUMA SYNTHESIA TECHNOLOGY(KINGSPAN GRUP)-ESTE ACEL MATERIAL-SISTEM AVANSAT DE IZOLARE TERMICA
Izolația cu spumă CEULE INCHISE poate maximiza investiția unui proprietar prin sigilarea anvelopei clădirii pentru a opri aerul condiționat din interior să scape și pentru a preveni pătrunderea aerului necondiționat într-o casă. Schimbul de aer într-o casă și în afara acesteia este o cauză principală a escaladării facturilor la energie, deoarece sistemele mecanice care încălzesc și răcesc clădirile funcționează continuu.Reducerea variațiilor extreme de temperatură economisește utilizarea excesivă a sistemelor mecanice și duce la facturi mai mici la energie.
Instalarea izolației cu spumă celule inchise Synthesia vă va ajuta să economisiți banii dvs în fiecare an și banii gospodăriei,totodata.Spuma celule inchise va sigila aerul din proprietate și va ajuta la prevenirea pierderilor de căldură; acest lucru va face mai ieftin să vă încălziți casa în timpul iernii și vă va ajuta să economisiți bani în fiecare an.Dacă doriți să vă vindeți casa în viitor, cumpărătorii vor găsi cumpărarea proprietății izolate cu spumă celule inchise Synthesia o opțiune mai atractivă. Economiile încep imediat după instalare.

All By ATERKI:
ATERKI-Profesionistii stiu de ce
Spuma Poliuretanica Celule inchise-Cel mai eficient material de termoizolatii.

SPUMA POLIURETANICA CELULE INCHISE-Synthesia-Kingspan Grup Lider Mondial
Căldura, frigul, ploaia, zăpada, umiditatea și vântul prezintă provocări serioase clădirilor noastre și în vârful unor furtuni intense, ne punem la îndoială sanatatea noastră și alegerile pe care le facem pentru a trăi acolo unde vrem. Noi, oamenii, suntem o specie amuzantă și, din orice motiv, ne facem casele în locuri unde, fără o tehnologie sănătoasă, clădirile nu sunt nici durabile, nici sănătoase și confortabile, nici măcar eficiente energetic. Vestea bună este că știm ce funcționează și ce nu, și atâta timp cât acordăm atenție primelor principii ale științei clădirilor, putem construi case și clădiri durabile, confortabile și sănătoase în orice climă, indiferent de modul în care poate fi extremă.

Izolatii cu spuma poliuretanica

Cele trei cauze cele mai frecvente ale defectelor din clădire și calitatea aerului interior nesănătoasă (IAQ) sunt apă, apă și apă. Apa lichidă, apa de vapori și apa înghețată sunt toate potențial dăunătoare, deci trebuie să le controlam dacă ne așteptăm ca clădirile noastre să dureze. Din fericire pentru noi toți, spuma poliuretanică pulverizată cu cellule inchise poate fi utilizată ca si control primar pentru toate aceste probleme și atunci când SPF este proiectata și aplicata în mod corespunzător, casa sau clădirea poate dura secole, chiar și în cele mai extreme climate.

Izolatii cu spuma poliuretanica
Zăpada este ușor de rezolvat atâta timp cât rămâne înghețată. Deoarece majoritatea oamenilor nu locuiesc unde zăpada rămâne zăpadă pe tot parcursul anului, trebuie să ne pregătim pentru ca aceasta să devină lichidă și să țină apa din structurile noastre.. Avem tehnici de control al topirii zăpezii, astfel încât să nu cauzeze baraje de gheață, ceea ce poate provoca apariția apei lichide în sistemul nostru de acoperiș. Spuma poliuretanica cu cellule inchise, în ansamblul mansardă este una dintre cele mai eficiente metode de prevenire a daunelor foarte scumpe cu apă.

Izolatii cu spuma poliuretanica!

Vaporii de apă sunt insidiosi deoarece, ca zăpada, doresc să se transforme în apă lichidă și pot face acest lucru în locuri unde este aproape imposibil de detectat până când este prea târziu. Vaporii de apă pot difuza chiar prin multe materiale de construcție, care pot fi beneficii, dar și potențial dezastre.
.În climatele extreme în care este foarte fierbinte și foarte umed, sau foarte frig și foarte uscat, conducerea vaporilor de apă este într-o singură direcție predominantă; de la exterior la interior în climă caldă / umedă și de la interior la exterior în climă rece / uscată. În aceste situații, avem nevoie de control al vaporilor de apă pentru a păstra vaporii într-o stare de vapori de apă și să nu se transforme în lichid în interiorul ansamblurilor noastre de construcții. Spuma pulverizată cu celule închise are o treabă uimitor de bună de a controla difuzia vaporilor.

Izolatii cu spuma poliuretanica!
Condensarea poate să apară atunci când aerul încărcat cu umiditate atinge o suprafață mai rece decât punctul de rouă. Există multe variabile, dar pur și simplu, dacă menținem suprafața contactelor de aer umede calde, tinde să nu se condenseze. Facem acest lucru prin izolarea cu spuma poliuretanica cu cellule inchise. Acest lucru funcționează numai pentru că spuma cu cellule inchise este un material de barieră pentru aer și, din moment ce este, spuma controlează, de asemenea, aerul să treacă prin acesta.

Izolatii cu spuma poliuretanica

Umiditatea în aer este varful transportului de vapori de apă, iar în climaturile extreme cantități uriașe de vapori de apă pot fi forțate în ansamblurile noastre de clădiri, unde se poate schimba rapid faza în lichid și se poate distruge o casă sau o clădire în numai câțiva ani. Spuma poliuretanica cu celule închise este un material barieră la are si poate fi folosita singura sau cu alte straturi de control pentru a menține o structură uscată și sănătoasă.
Conducerea ploilor de la evenimentele cu vânt puternic este aproape imposibil de împiedicat să penetreze placarea pe clădirile noastre. Unele climate extreme văd în mod regulat vânturi feroce cu centimetri de ploaie pe oră și fără o barieră rezistentă la apă, robustă, sub înveliș, structura se poate uda, ceea ce duce la putregai, mucegai și insecte. Pulverizarea spumei cu celule închise la exteriorul unei clădiri este o modalitate strălucitoare de a construi în orice climă și, într-un climat extrem, este singura cale inteligentă de a proteja locuința și cei care locuiesc acolo.

Izolatii cu spuma poliuretanica

In zonele unde este într-adevăr, foarte rece o mare parte din an, spuma poliuretanica cu cellule inchise este cea mai eficientă modalitate de a menține confort. Gândiți-vă la cele două temperaturi extreme din experiența dvs. de zi cu zi – încălzitorul dvs. de apă și congelatorul dvs. Ambele utilizează izolație de spumă poliuretanică și nici nu este mai mare de un centimetru sau doi, grosime. Casele și clădirile din regiunile circumpolare ale lumii folosesc spumă de pulverizare cu celuleminchise ca izolație pentru un motiv bun. Funcționează fără altă izolație, la fel ca și în frigider și congelator. 5 ° C sau -20° C diferența de temperatură de la interior la exterior? NU există nici o problemă pentru spuma poliuretanica cu cellule inchise.

Izolatii cu spuma poliuretanica

Ce se întâmplă cu climatele din sud, cu trei intervale de temperatură anuale mai calde, fierbinți și foarte fierbinți? Aceeași solutie ca in climatele nordice- spuma poliuretanica cu celule inchise funcționează mai bine decât orice altă metodă de izolare și de etanșare a aerului. Este continua,total aderenta pe suprafata și are o valoare R(rezistenta termica) cea mai ridicată. În straturi-grosimi mai subțiri fata de orice alte materiale de izolatii, acesta poate acționa ca toate cele patru controale necesare – o barieră de apă, o barieră de aer, un retard de vapori și o izolare termică.

Nu este nevoie să spunem că orice diferență în costul spumei pulverizate față de o izolație clasica ieftină este rapid returnată prin economisirea de energie și veți păstra clădirea departe de orice probleme-deteriorare ,datorita umiditatii.
Spuma poliuretanica cu cellule inchise, cu valoarea sa mare R-rezistenta termica, realizeaza controlul fluxului de căldură în și din clădirile noastre. Apa gaseste chiar și cea mai mică fisura sau decalaj pentru a trece de la umezeală la uscat dar Spuma poliuretanica cu celule închise este impenetrabilă în apă.(nu are capilaritate).

Izolatii cu spuma poliuretanica

Spuma cu cellule inchise este o barieră puternică în calea aerului și, din moment ce umple goluri, fisuri și multe alte defecte de construcție, poate salva o clădire din calea anumitor distrugeri. Difuzarea vaporilor de apă poate fi o problemă semnificativă în climatele extreme, dar SPF cu celule închise este un retard puternic de vapori și, de obicei, rezolvă problema fără materiale suplimentare. Gravitatea trage apa lichida in jos si, de asemenea, trage izolatia fibroasa in jos.

Nu si Spuma cu celule inchise care este autoportanta,complet aderenta pe support,nu se comprima si este stabila dimensional in timp.
Spuma Poliuretanica este cea mai valoroasă izolație și material de etanșare a aerului pentru climatele extreme, însă nu toate spumele de pulverizare sunt create egale.

Dacă apa sub orice formă este o problema singura solutie este Spuma Poliuretanica cu Celule Inchise.
Va recomandam cu cea mai mare incredere pe toti partenerii-aplicatori Aterki care sunt Certificati si Calificati in aplicartea sistemelor de spuma Synthesia.

Izolatii cu spuma poliuretanica!