Covoare din piatra naturala

Sistem obtinut prin mixarea granulelor de piatra naturala cu rasina transparenta special conceputa, reprezinta o alternativa durabila si moderna, pentru realizarea unui design inovativ si unic, in cazul placarilor suprafetelor orizontale cat si verticale. Este conceput atat pentru aplicari exterioare cat si interioare.

Covor piatra naturala – Tipurile generice de roci petrologice

Aceasta este o clasificare a pietrelor naturale utilizate in scopuri decorative in constructii si sculpturi monumentale produse in diferite tari.

Industria pietrei de dimensiuni, clasifica piatra in functie de aspect si duritate ca fiind “granit”, “marmura” sau “ardezie”.

Granitul din industria pietrelor de dimensiuni, alaturi de rocile cu adevarat granitice, include si gneiss, gabro, anortosit si chiar unele roci sedimentare.

Piatra naturala, este utilizata ca piatra arhitecturala (constructii, pardoseli, placari, blaturi, borduri etc.) si ca bloc brut si piatra monumentala pentru comertul funerar. Piatra naturala este, de asemenea, utilizata in gravura in piatra personalizata. Piatra gravata poate fi fie decorativa, fie functionala. Pietrele memoriale naturale sunt utilizate ca marcaje funerare naturale.

Covor piatra naturala – Tipuri de pardoseli din piatra naturala

Placile din piatra sunt folosite de mii de ani. Cele mai comune tipuri de pardoseli din piatra naturala sunt: marmura, travertinul, calcarul, granitul, cuartitul, ardezia si gresia.