Termoizolatii mansarde

Cand vine vorba de pierderile de caldura prin acoperis, parerile specialistilor sunt ca procentul este de pana la 42-50%.
Cand spunem termoizolatii mansarde, ne gandim ca alegerea materialelor de cea mai buna calitate este prioritara. Materialele trebuie sa fie eficiente energetic in termoizolatia mansardei si peretilor.
De cele mai multe ori suntem tentati sa cheltuim pe caramida Porotherm sau polistiren cu grosime generoasa, alteori chiar ignorand complet sau folosind o izolatie insuficienta in cel mai important punct al casei, acoperisul.
Fie vorba intre noi, termoizolatia costa cat un gadget de ultima generatie sau o mobile de buna calitate. Diferenta o face insa faptul ca termoizolatia nu va suferi degradare morala in timp, ci din contra, investitia se va amortiza in timp.
Investitia in termoizolatia mansardei se va regasi cu siguranta in costurile mai reduse la incalzirea sau racirea casei pana la aproximativ 40%.
Termoizolarea mansardei va duce la beneficii si va spori confortul dumneavoastra daca este facuta corect si cu materiale de buna calitate.

Beneficiile izolatiei mansardei:
1. Termoizolatia- confort si facturi mai mici, intr-un procent considerabil.
2. Hidroizolatia- fara infiltratii, condens si mucegai
3. Fonoizolatia- zgomot redus

Daca v-ati decis sa faceti termoizolatia mansardei cu spuma poliuretanica, Aterki Romania va pune la dispozitie servicii de calitate. Spuma poliuretanica este un material pretentios, asa ca lucrarea trebuie executata corect. Specialistii nostri vor face evaluare la fata locului, masuratori de suprafata cat si termice.

LUCRARI EXECUTATE