Hidroizolatii terase verzi

Compania noastra va sta la dispozitie cu o metoda simpla de hidroizolatii terase verzi, pe cat de simpla, pe atat de eficienta. Executam hidroizolatii terase verzi cu spuma poliuretanica si poliurea, servicii de inalta calitate, atat ca produs cat si ca executarea lucrarii.
Conceptul de hidroizolatii terase verzi, combina hidroizolatia cu spuma poliuretanica si poliurea cu biodiversitatea, oferind un mediu ecologic, prietenos si autonom, prin folosirea vegetatiei naturale, crescute pe suprafata acoperisurilor.
Hidroizolatii terase verzi este un concept dezvoltat de-a lungul timpului, care ajuta foarte mult pe cei care isi doresc un mediu verde cat mai aproape.
Hidroizolarea teraselor se efectueaza cu un material de inalta performanta in izolare, denumit “spuma poliuretanica”. Acest material izoleaza si sigileaza perfect, eliminand pierderile de aer si si caldura, dar si posibilitatea infiltarii apei.
Procesul de hidroizolatii terase verzi, este varianta optima de izolare a teraselor, hidoizolatia realizandu-se sub termoizolatie, peste care vine stratul de pamant vegetal pe care se va alcatui viitorul spatiu verde.

LUCRARI EXECUTATE