Hidroizolatii fundatii

Hidroizolatii fundatii case

Hidroizolatii fundatii case – Extrem de necesara, hidroizolarea fundatiei si demisolului asigura protectia contra infiltratiilor apei, contractiilor, diferentelor termice si a altor factori care pot duce la degradarea acestora.
Atunci cand procesul de hidroizolare nu este executat corect, apa se poate infiltra, iar mucegaiul si igrasia vor incepe sa erodeze constructia.
Din acest motiv, procesul de hidroizolatii fundatii si demisol este atat de important, nefiind vorba doar de aspectul inestetic, ci si despre rezistenta si calitatea lucrarii, siguranta in cazul inundarii subsolului si a pericolelor ce pot aparea de la instalatiile electrice.
Oferim servicii de hidroizolatii fundatii de calitatea superioara, ca solutie pe termen lung, eficienta, care nu va permite sporirea unui grad ridicat de umezeala in interiorul cladiri.
Daca nu veti opta pentru procesul de hidroizolatii fundatii, va veti expune riscului de infiltratii a apei, ceea ce va conduce la deteriorarea severa a constructiei, cee ace cu siguranta va crea neplaceri, dar si un cost mai ridicat al reparatiei.
Zonele cele mai afectate de infiltratii sunt fundatia si subsolul, de aceea este necesara impermeabilizarea acestora.

Hidroizolatii fundatii case, beciuri si subsoluri

Avem solutii de hidroizolare a beciurilor si a subsolurilor pe baza de poliuretan si poliuree acestea avand puterea de a forma o barieră impermeabilă și de a preveni deteriorarea ulterioară.

Cea mai bună abordare, desigur, este etanșarea fundației și a pereților interiori în timpul noului proces de construcție. Acest lucru asigură o aplicare fără întreruperi și previne distrugerea inutilă în viitor.

Hidroizolatii fundatii